Ost och skinkfyllda kyckligbrńst, 4 personer

8 kycklingfil»er
salt
peppar
ljus fransk senap
8 tunna sivor av Eklunds rńkta skinka
8 ostskivor, ementhaler eller grev»
vetemjńl
smńr
1 dl torrt vitt vin eller torr vit vermouth
2 dl vispgrīdde

Tillbehńr:
vildris
kokta sockerīrtor

Snitta upp kycklingfil»erna p¬ līngden och platta ut dem med breda sidan av kniven. Bred p¬ litet senap, salta och peppra. Līgg p¬ skink- och ostskivor och vik eller rulla ihop fil»erna. Fīst ihop med tandpetare om det behńvs. Vīnd fil»erna i vetemjńl.

Smīlt smńret i en stekpanna och l¬t det f¬ fīrg. Bryn fil»erna runt om, hīll ńver vinet och l¬t sjuda p¬ medelvīrme ca 20 minuter. Spīd med mer vin om det behńvs.

Tag upp fil»erna ur pannan och h¬ll dem varma. Hīll i grīdden och l¬t den koka ihop till en simmig s¬s. Smaka av med slat och peppar. Līgg fil»ernas i s¬sen och l¬t allt bli genomvarmt.