Lille prinsens korvspett, 4 personer

12 små champinjoner
2 kiwi
1 gul paprika
20 st Eklunds prinskorvar
1 flaska olja
1 flaska soja
brun farin
timjan
salt
svartpeppar
1 burk krossade tomater (400 g)
4 port ris

Skölj champinjonerna och paprikan. Skala och skär kiwin i skivor. Ta bort kärnorna och skär paprikan i bitar. Trä korv, grönsaker och kiwi på fyra grillspett. Blanda i en skål: 2 msk olja, 3 msk soja, 2 msk brunt farinsocker, 1 tsk timjan 1/2 tsk salt och 1 krm svartpeppar. Pensla spetten med blandningen. Häll det som blir kvar i skålen i en kastrull. Tillsätt de krossade tomaterna och koka till sås. Smaka av om det behövs mer kryddor.

Grilla spetten på utegrill eller i ugnen ca 4 min på varje sida. Servera med ris.