Grillad kassler med krispiga grönsaker,  4 personer

Ca 300 g  av Eklunds kassler
100 g purjolök
2 morötter
ca 100 g haricots verts
1 litet fänkålsstånd
1 litet blomkålshuvud
gul lök
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
ca 10 rädisor
2 msk sesamfrön
rivet skal av citron
salt och peppar

Skär kasslern i centimetertjocka skivor
Krydda med nymalen svartpeppar.
Skala och ansa grönsakerna.
Förväll allt. utom löken och vitlöken. i lättsaltat vatten. Skiva löken och vitlöksklyftorna.
Hetta upp oljan i en stekpanna, fräs alla grönsakerna. Krydda med salt och peppar. Håll grönsakerna varma.
Grilla kasslern i en grillpanna eller stek den på hög värme i torr stekpanna, ca 2 minuter på var sida.
Torka ur stekpannan, hetta upp den på nytt och rosta sesamfröna tills de är svagt bruna.
Blanda fröna med det rivna citronskalet och strö över kasslem och grönsakerna