Kassler med grönsakspaj och sallad, 4 personer

 

4 x 140 g av Eklunds kassler
3 dl vetemjöl
125 g smör
3 msk vatten
3 ägg
3 dl mjölk
2 dl förvälld svamp
3 st salladslökar
zucchini
2 salladshuvuden

Blanda ihop mjöl, smör och vatten till en deg. Låt vila. Kavla ut degen och kläd en smörad pajform.
Baka i 200 tills formen blir lätt gyllenbrun.

Tärna ned zucchinin och fräs den lätt i litet olja. Salta och peppra.
Skär ned salladslöken och fördela den, svampen och zucchinin i pajskalet.
Knäck äggen och blanda med mjölken. Salta och peppra. Häll stanningen över pajen och sätt in i ugn i 150 tills den har stelnat.

Skölj salladen och dressa ev med litet olja och vinäger. Salta och peppra.
Skiva kasslern och arrangera på tallrik.