Champinjonöverbakad kassler, 4 personer

400 g av Eklunds benfria kassler
1 gul lök
10 champinjoner
2 msk smör eller margarin
1 kall kokt potatis
salt och peppar
1 knippe finhackad persilja
1 msk finhackad färsk dragon eller 1 tsk torkad
1 äggula
1 dl riven lagrad ost


Sätt ugnen på 200C.
Skala och finhacka löken. Ansa och finhacka champinjoner och persilja. Fräs lök- och champinjonhacket i matfett i en stekpanna. Pressa i potatisen och smaksätt med salt och peppar. Blanda ner persilja, dragon, äggula och ost.
Skär kasslern i 4 lika stora bitar och lägg bitarna i en ugnssäker form. Fördela champinjonblandningen över bitarna. Ställ in i ugnen ca 15 min, eller tills rätten har fått fin färg.

Servera ett gott potatismos till.