Brtīckt kassler med bakad potatis och paprikas¬s, 4 personer

400 g av Eklunds kassler
4 st bakpotatis
2 dl keso
1/4 st purjolńk
2 st īggulor
basilika, salt, peppar, kummin

Paprikas¬s
1 st rńd paprika
1 msk olivolja
2 dl vatten
tabasco

Sītt potatisarna i ugn under 40-60 minuter. Grńp ur potatisarna helt och spara skalet. Blanda potatis med keso, īggulor, kryddor och basilika. Fyll det urgrńpta potatiskskalet med rńran och gratinera i ugn. Fńrvīll kasslerbiten i kokande vatten och skiva den. Stek skivorna i en fettfri panna. Līgg upp potatis och kassler och servera med parikas¬s.

Gńr paprikas¬sen s¬ hīr: Skīr paprikan och frīs den i olja. Tillsītt vattnet och koka mjuk. Mixa paprikan till s¬s och smaksītt med tabasco.