Fyllda frukostkorvar med bnsallad, 4 personer

2 msk senap
1 msk riven pepparrot
1 msk kapris
4 frukostkorvar
frn Eklunds

1-2 dl riven ost
1 burk vita bnor eller rda (400 g) eller motsvarande mngd hemkokta
1 liten rdlk
1 grn paprika
1 msk citron
2 msk olja
2 msk vatten
1/2 huvud isbergssallad
1 tsk italiensk salladskrydda

 Blanda senap, riven pepparrot och kapris. Skr en skra p lngden p 4 frukostkorvar. Stll korvarna i en ugnssker form. Fyll dem med senapsblandningen och str ver riven ost. Gratinera korvarna i ugn i 225 C, 15-20 minuter.

Lt vita eller rda bnor rinna av i durkslag. Skala och finhacka liten rdlk. Sklj och strimla isbergssalladen. Sklj, krna ur och strimla paprikan. Blanda bnorna med grnsakerna i en skl.

Skaka ihop en dressing gjord p pressad citron, olja, vatten och italiensk salladskrydda. Hll dressingen ver salladen och servera till de fyllda frukostkorvarna.

Tips! Koka torkade bltlagda bnor sjlv och anvnd till bnsalladen. Kokta bnor som blir ver gr bra att frysa.