Inbakad falukorv, 4 personer

1 kg av Eklunds falukorv
25 g jäst
ljumt vatten
6,5 dl vetemjöl
50 g margarin/smör
tsk salt
2 st ägg
2 msk senap
1 st gul lök
dl klippt persilja
1 st ägg
grovmalen svartpeppar
Rör ut jästen med vattnet i degbunken. Blanda i 2 dl av mjölet och ställ degen att jäsa ca 30 min på dragfri plats. Rör matfettet mjukt tillsammans med saltet och arbeta i äggen. Rör ner fett- och äggblandningen i den jästa degen och tillsätt resten av mjölet. Arbeta degen smidig. Kavla ut den till en platta l0 cm längre än korven och ca 25 cm bred.Bred på generöst med senap och strö över hackad gul lök och persilja. Dra skinnet av korven och lägg på den.Vik degen runt korven och tryck till skarven väl. Lägg paketet med skarven ner på smord plåt. Pensla med ägg, strö på grovmalen svartpeppar och grädda i 225 graders ugnsvärme ca 20 min.